З початку року до місцевих бюджетів Кіровоградщини надійшло більше 88 млн. грн. плати за землю

Вересень 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1211 | Коментарі: 0

За словами голови ДПА у Кіровоградській області Ігоря Гербіченка, на Кіровоградщині щорічно збільшуються надходження орендної плати за землю. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області.

Так, протягом січня-серпня 2011 року податкові органи Кіровоградської області у взаємодії із платниками податків забезпечили надходження плати за землю з юридичних осіб в розмірі 88,7 млн. грн., що на 10,5 млн. грн. або 13,5 відс. більше доведених прогнозних розрахунків. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження з початку року збільшились на 12 млн. грн. або на 15,6 відсотка.
На думку головного податківця регіону, такого результату вдалося досягти завдяки розширенню орендних відносин, постійному збільшенню кількості орендарів земельних ділянок державної і комунальної власності, зміні мінімального розміру цієї плати для земель несільськогосподарського призначення та сумлінності платників податків.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool