З початку оголошення воєнного стану до військкоматів Кіровоградщини звернулося 700 резервістів

Грудень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 530 | Коментарі: 0

Після оголошення воєнного стану у 10 областях країни, до військових комісаріатів Кіровоградської області звернулися близько 700 резервістів. 

Про це під час апаратної наради повідомив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

"Резервісти першої черги, як і передбачається законом, своєчасно звернулися до військових комісаріатів. Це захисники, які мають досвід проходження служби в зоні ООС. Це хлопці, яких ніхто не розшукував, вони самі своєчасно з'явилися до військкоматів", - підкреслив очільник області.

Як зазначив Сергій Кузьменко, військові будуть направлені до навчальних центрів або військових частин, де упродовж 15-20 днів проходитимуть відповідну військову підготовку.

Голова облдержадміністрації подякував резервістам та військовим за організацію заходів по зміцненню обороноздатності.
"Збройні Сили України іще раз пересвідчаться у тому, що у нас гарні захисники і ми готові захистити український народ від будь-яких зазіхань", - наголосив керівник області.

Сергій Кузьменко вкотре звернув увагу на те, що військовий стан стосується в основному військових частин ЗСУ, Нацгвардії, Національної поліції і тих держслужбовців, які мають перейматися цим питанням. "На життя громадян військовий стан абсолютно ніяк не впливає. Країна живе своїм життям," – підкреслив він.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool