З початку 2014 року на Одеській залізниці підвищили свою кваліфікацію майже 6 тис. працівників

Листопад 06, 2014 | Новини | Переглядів: 747 | Коментарі: 0

У продовж січня-жовтня поточного року підвищення кваліфікації у навчальних закладах залізничного транспорту I-IV рівнів акредитації пройшли 1 тис. 354 керівників та фахівців, що майже вдвічі більше ніж у 2013 році, 579 осіб взяли участь у спеціалізованих семінарах (у 2013 році - 361 особа), 81 особа, як і у попередньому році, пройшла курси цільового призначення.

За цей період 817 робітників залізниці освоїли нові чи суміжні професії, у тому числі 357 осіб з відривом від виробництва. Пройшли підвищення кваліфікації 4 тис. 458 робітників залізниці, з них 197 з відривом від виробництва, а підвищили свій кваліфікаційний розряд 1 тис. 260 робітників.
На залізниці підвищення кваліфікації керівників та фахівців здійснюється у ВНЗ I-IV рівнів акредитації, а освоєння нової чи суміжної професії, підвищення кваліфікації кадрами масових професій (з відривом від виробництва) в Центрі професійного розвитку персоналу Одеської залізниці та Державного закладу «Золотоніська технічна школа Укрзалізниці».
Також на залізниці проводиться робота по проведенню спеціального навчання працівникам, які пов’язанні з перевезенням небезпечних вантажів. За цей період пройшли спеціальне навчання 2 тис. 218 працівників залізниці, у тому числі: 1 тис. 922 особи в Центрі професійного розвитку Одеської залізниці та 296 осіб в Дніпропетровському національному університеті залізничного транспорту.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool