З Кропивницького видворять іноземця-порушника (ФОТО)

Квітень 02, 2024 | Новини | Переглядів: 314 | Коментарі: 0

У місті Кропивницький працівники Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС виявили 51-річного громадянина Азербайджанської Республіки, який нелегально проживає та ухиляється від добровільного виїзду.

14 лютого 2022 року іноземець прибув у справах в Україну. Своєчасно не залишив державу і набув нелегального статусу.

З Кропивницького видворять ноземця-порушника

У січні 2023 року міграційники відносно нього прийняли рішення про примусове повернення до країни походження, яке він проігнорував. А в лютому за вчинення крадіжки іноземного громадянина було засуджено до 5 років позбавлення волі з встановленням іспитового строку тривалістю 1 рік, від якого його звільнили у березні 2024 року.

 Фортечним відділом ЦПМУ ДМС прийнято рішення про примусове видворення громадянина Азербайджану, його притягнуто до адмінвідповідальності за ч. 2 ст. 203 КУпАП та накладено штраф у сумі 3400 грн.

Наразі міграційники разом з працівниками відділу міграційної поліції ГУНП в області доставили іноземця до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Там він перебуватиме до вирішення питання про його примусове видворення з України.

Центрально-південне міжрегіональне управління ДМС
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool