З 19 серпня курсуватиме додатковий поїзд із Запоріжжя до Львова

Серпень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 891 | Коментарі: 0

Пасажири, які найближчим часом планують мандрівку залізницею із Запоріжжя до міста Лева, зможуть скористатися додатковим поїздом № 211/212 Запоріжжя – Львів – Запоріжжя.

Так, із Запоріжжя поїзд відправлятиметься у рейс з 19 до 31 серпня через день по непарних числах, крім 25 серпня, о 19:16 та прибуватиме до Львова о 16:51. У зворотному напрямку поїзд курсуватиме з 20 до 30 серпня, крім 26 серпня, через день по парних числах. Поїзд зупинятиметься у Дніпропетровську, П’ятихатках, Миронівці, Козятині, Шепетівці, Здолбунові.

У складі поїзда 11 вагонів: плацкартні та купейні.

Також для зручності пасажирів рейс поїзда № 212 призначено на 1 вересня, відправленням зі Львова о 18:52 та прибуттям до Запоріжжя наступного дня о 14:00.

Окрім додаткового поїзда, наразі на даному напрямку курсують поїзди № 120 Запоріжжя – Львів, № 232 Новоолексіївка – Івано-Франківськ, № 70 Маріуполь – Львів, № 86 Новоолексіївка – Львів.

Квитки на додатковий поїзд вже можна придбати у залізничних касах та через онлайн-сервіс резервування та придбання проїзних документів: http://booking.uz.gov.ua.

Укрзалізниця постійно аналізує попит пасажирів на перевезення та призначає додаткові поїзди на найбільш популярних маршрутах.

Раніше повідомлялося про призначення Укрзалізницею низки додаткових поїздів до Одеси, Генічеська, Бердянська та Миколаєва.


ПРЕС-СЛУЖБА ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ЗАЛІЗНИЧНОГО ТРАНСПОРТУ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool