Юристів Кіровоградщини привітали з професійним святом

Жовтень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 949 | Коментарі: 0

Сьогодні в Кропивницькому відбулися урочистості з нагоди Дня юриста України – професійного свята правників, яке щорічно відзначають 8 жовтня.

Представників юридичної сфери області привітали голова облради Олександр Чорноіваненко, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Світлана Лобанова, міський голова Кропивницького Андрій Райкович, начальник Головного територіального управління юстиції в області Вадим Гуцул та інші посадовці.

– Від обласної державної адміністрації вітаю вас з професійним святом. Саме ви утверджуєте законність, правопорядок на території нашої держави та нашої області. Ви допомагаєте фізичним і юридичним особам у їх роботі, – підкреслила Світлана Лобанова, звертаючись до юристів під час урочистостей. – Сьогодні Україна рухається шляхом демократичного розвитку – європейським шляхом, тому вноситься багато змін до законодавства. Ми повинні допомагати нашим громадянам їх виконувати.

Світлана Лобанова побажала правникам області з нагоди свята здоров'я, натхнення і професійних успіхів та разом із Олександром Чорноіваненком вручила кращим представникам професії грамоти та подяки обласної державної адміністрації та облради.

Отримали юристи Кіровоградщини також відзнаки Міністерства юстиції України та Головного територіального управління юстиції в області. Їх вручив начальник управління Вадим Гуцул. Відзначили правників області з нагоди професійного свята і керівники інших територіальних управлінь, які співпрацюють з ними у сфері юриспруденції.
Артисти хореографічних та вокальних ансамблів області подарували юристам святковий концерт.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool