Юні таланти обласного ЦДЮТ привітали кіровоградських спецпризначенців

Травень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 1144 | Коментарі: 0

Другий рік Україна відзначає разом з Європою 8 та 9 травня Дні пам’яті та примирення.

Новий зміст цих днів у Європі скерований на вшанування ветеранів, які воювали в різних арміях.“Концепція заходів до Дня пам’яті та примирення (8 травня) і Дня перемоги над нацизмом (9 травня) базується на принципі “не святкуємо, а вшановуємо”, – пояснює голова Українського інституту національної пам’яті В. В’ятрович.

06 травня 2016 року у рамках заходів, приурочених пам’ятним дням, юні таланти Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості (директор – Г. Суркова)завітали до військовослужбовців 3-го окремого полку спеціального призначення. У тематичній концертній програмі висловили вдячність за відданість українському народу та укріпили віру у мирне майбутнє вихованці таких народних художніх колективів: шоу-театр ТО молодіжного клубу “Імідж” (керівник – Заслужений працівник освіти України
Н. Долгополова), ансамбль бандуристів “Орія” (керівник – Відмінник освіти України А. Чанковська), ансамбль сучасної хореографії “Час Пік” (керівник – Відмінник освіти України І. Мурована), театр-студія “Маска” (керівник – Відмінник освіти України Н. Фільченкова) та зразковий художній колектив студія сучасної естрадної дитячої пісні “Вікторія” (керівник – Відмінник освіти України В. Гаваза).

Символом відзначення цихурочистих днів є червоний мак. В українській міфології він має дуже багато значень: сонце, воля, гордість, оберіг від нечистої сили. Наймолодші вихованці Центру – учасники студії дошкільної підготовки та виховання “Горішок” (керівник – Відмінник освіти України Л. Сивоконь) передали військовим власноруч зроблені маківки з побажаннями мирного неба, міцного здоров’я та добробуту.

Яніна Ликова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool