Юні пожежні запрошують на фестиваль

Червень 01, 2011 | Новини | Переглядів: 1563 | Коментарі: 0

2 червня в Кіровоградській обласній філармонії відбудеться фінал ХVІІ обласного фестивалю дружин юних пожежних. Початок – о 9.00. Вхід вільний.

Виступають команди: «Лицарі порятунку» (Долинська), «Хутір» (Петрове), «Прометей» (Кіровоград) та «Прованс»  (Компаніївський район), «Рятівний патруль» (Новоукраїнка), «Юні рятівники» (Новомиргородський район), «Спалах» (Мала Виска) та «Борці з небезпекою» (Кіровоград). Діти покажуть знання правил безпеки життя у номінаціях: «Візитка», «Домашнє завдання», «Знавець медичної справи».

О 15.00  на базі Кіровоградського обласного центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді у конкурсах «Переправа»,  «Знавець грибів та дикорослих ягід», «Встановлення намету», «Рятування потопаючого», «Влучний ствольщик», команди покажуть свої практичні вміння для рятування людей.

Все це краще один раз побачити, ніж сто разів почути! Приходьте, не пошкодуєте!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool