Юні кропивничани презентували цікаві бізнес-ідеї (ФОТО)

Березень 05, 2019 | Новини | Переглядів: 2456 | Коментарі: 0

Учні початкових класів гімназії ім. Т. Г. Шевченка вперше у Кропивницькому захищали свої бізнес-проекти, повідомляє FOTOINFORM.NET.

Коли бізнесом займаються дорослі, особливо починаючи будувати з нуля свою бізнес-імперію, це нікого вже не дивує.

Але коли за справу взялися учні початкових класів, то це вже привертає увагу всіх, хто тільки мріє розпочати свій бізнес. Особливо, коли діти пропонують нові доволі цікаві ідеї. Як вам бізнес-проект Марії Разєнкової «Салон краси «Прикрась ляльку»? Для дорослих це може показатися неперспективно, але у цієї справи багато шансів на майбутнє. Уявіть, скільки дівчаток мріють мати гарних ляльок,у яких стильна зачіска, біжутерія, модне вбрання і таке інше. Гарні ляльки коштують доволі дорого, а значить, на цьому можна заробляти гроші.

Як розповідає мама Марії Разєнкової: «Ідею для проекту для салону ляльок придумала сама Марія, а вже розробити бізнес-проект, зробити презентацію допомагав старший брат. Марії дуже подобалися уроки в Бізнес-Школі. Про кожне із занять вона розповідала із захватом.»

Діти презентували: «Готель для котиків» Кіри Воронцової, «М'ячик-гризунець для собак» Дмитра Нехченка, «Daily dog walking» Саласенко Дениса та багато інших.

У світі багато прикладів, коли молоді люди стали мільйонерами, втіливши свої ідеї. Для цього дітям потрібен лише поштовх, а також розуміння своєї особистості, вміння добре керувати своїми фінансами. Все починається з малого.

Учні початкових класів гімназії ім. Т. Г. Шевченка пішли до ПриватБанку, де у Бізнес-Школі ЮніорБанку їх вчили фінансової грамотності.

І ці навчання не пройшли даром, діти представили різні, цікаві проекти.

У Бізнес-Школі ЮніорБанку заняття стартували 21 січня та завершилися захистом 50 бізнес-проектів, який пройшов на минулому тижні у мідл-офісі ПриватБанку.

Ігор Філіпенко

Юні кропивничани, презентували, цікаві бізнес-ідеї, ФОТО,


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool