Юні кіровоградські тенісисти зустрілися із учасником АТО Віктором Коліньком

Травень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 1351 | Коментарі: 0

Впродовж двох днів, із 4 по 5 травня у комунальному закладі «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 3 Кіровоградської міської ради» проходили змагання відкритої першості КДЮСШ № 1 з тенісу настільного, присвячені Дню пам’яті та примирення і 71-ій річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Перед початком турніру 35 юних тенісистів зустрілися з учасником антитерористичної операції Віктором Коліньком.

Віктор Колінько радо відгукнувся на запрошення спортивної школи, адже все його життя нерозривно пов’язане зі спортом. Він багато років займався тренерською роботою, працював у відділі фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, очолював Кіровоградську обласну організацію Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». З перших днів антитерористичної операції на сході України Віктор Колінько пішов добровольцем захищати незалежність та суверенітет нашої держави. Більше року провів у зоні АТО, брав участь у боях за Донецький аеропорт, Дебальцеве, виконував складні розвідувальні завдання. Після повернення з фронту Віктор Колінько працює тренером-викладачем із боксу в Центрі дитячої та юнацької творчості «Центр-Юність».

Юні спортсмени з цікавістю слухали розповідь українського кіборга, переглянули світлини із зони військових дій, мали можливість потримати в руках осколки від російських «градів», які сіють смерть на сході України. Потім Віктор Колінько та інструктор-методист КДЮСШ № 3 Євгеній Янков продемонстрували юним спортсменам майстер-клас із тенісу настільного.

На знак вдячності за військовий подвиг задля збереження мирного життя в нашій державі керівництво спортивної школи вручило Віктору Коліньку спортивну літературу, надану обласним відділенням Національного олімпійського комітету України, а вихованці закладу власноруч написали захиснику України привітання з прийдешніми святами.

Переможцями спортивних змагань стали: Віталія Зубкова, Ярослав Інєєв, Сергій Матвієнко. Срібні та бронзові нагороди завоювали: Ксенія Федорчук, Дарья Романенко, Артем Мединський, Даніїл Назін, Максим Литвин, Владислав Варапаєв.
Переможці й призери турніру нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool