Юні кіровоградки привезли до Кіровограду Гран-прі

Травень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 818 | Коментарі: 0

Дві юні кіровоградки Сухонос Марійка та Михайленко Софійка прийняли участь у Всеукаїнському пісенному фестивалі для дітей та молоді з особливими потребами "Золотий птах", що проходив 25-28 травня у м.Вінниця.

Дівчатка активно приймають участь у всіх заходах Кіровоградської обласної організвції інвалідів "Народна академія творчості", тому ми вірили в перемогу, адже добре знаємо, що вони не підведуть! Сам Фестиваль-конкурс проходив 26 травня у приміщенні ТД «Галерея Інтершик», , а 27 травня у Вінницькому обласному українському академічному музично-драматичному театрі імені М.К.Садовського відбувся Гала-концерт та нагородження переможців. Фестиваль проходив дуже на високому рівні. У рамках Фестивалю-конкурсу були проведені майстер-класи з вокалу та тренінги психологічної підтримки для конкурсантів., що дуже допомогло нашим дівчаткам. Цікава ексурсія містом, лялькова вистава "Івасик-Телесик", співаючі фонтани-все це заповнило наш вільний час

Всі конкурсанти були дуже сильні, і ми до останнього не знали, хто переможе, бо кожна дитина заслуговувала на перемогу!! За підсумками експертного жюрі наша Марійка Сухонос стала володаркою "ГРАН-ПРІ" фестивалю та візьме участь у щорічному Міжнародному пісенному фестивалі для молоді з обмеженими можливостями, який відбудеться в липні цього року у польському місті Чехочинек під назвою

«Чехочинські творчі зустрічі» , адже проект «Золотий птах» має іноземного партнера - це представник Республіки Польща, Фонд ініціатив для людей з обмеженими можливостями «PRO OMNIBUS».

Тож, побажайте нам успішних виступів та перемоги вже в Польші!!!!!

Ельміра Небесна


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool