Якість ремонтних робіт на дорогах області має бути на високому рівні,- Сергій Кузьменко

Жовтень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 597 | Коментарі: 0

До середини листопада ми маємо завершити ремонтні роботи на дорогах місцевого значення. Для цього у нас є всі підстави і можливості. Це 88 проектів або близько 100 кілометрів доріг, які мають бути відремонтовані, - підкреслив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко на щотижневій апаратній нараді.

Керівник ОДА звернувся до керівництва департаменту інфраструктури та промисловості, відповідального за організацію роботи, і до підрядників:

"Кожна гривня повинна використовуватись ефективно, а якість має бути на високому рівні. Робота підрядників повинна викликати бажання продовжити з вами співпрацю і наступного року".

Сергій Кузьменко підкреслив, що фінансування ремонтних робіт на місцевих дорогах відбувається своєчасно.

Стосовно ремонту і будівництва доріг державного значення, голова облдержадміністрації зазначив, що всі роботи мають бути завершені також до середини листопада.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool