Якісні медичні послуги повинні надаватись в усіх районах Кіровоградщини,- Сергій Кузьменко

Квітень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 821 | Коментарі: 0

Вчора в Добровеличківській центральній районній лікарні відбулося відкриття після капітального ремонту двох відділень – терапевтичного та гінекологічного.

Здійснено внутрішні оздоблювальні роботи, замінено сантехніку та систему електропостачання, відремонтовано покриття стін, підлоги і стелі, вікна замінено на енергозберігаючі, закуплено нові меблі, необхідну побутову техніку тощо.

Загальна вартість ремонтних робіт перевищила 860 тисяч гривень. З районного бюджету було виділено 493 тис. грн., 370 тис. грн. – це кошти спонсорської допомоги.
Відремонтовані приміщення оглянув голова облдержадміністрації.

- Якісні медичні послуги повинні надаватись в усіх районах, містах та селах. На прикладі Добровеличківської центральної районної лікарні ми бачимо результати реформ, результати спільної роботи влади та бізнесу. Ваш медичний заклад став гарним прикладом основного принципу використання коштів, що виділяються на медицину – гроші "йдуть" за пацієнтом, наголосив Сергій Кузьменко.

Він високо оцінив діяльність керівництва району, подякував за допомогу місцевим підприємцям та усім, хто долучився до ремонту лікарні Головному лікарю центральної районної лікарні Петру Гинькуту голова облдержадміністрації вручив нагрудний знак і почесну грамоту обласної державної адміністрації та обласної ради.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool