Як у Кропивницькому відзначатимуть День захисту дітей.

Травень 30, 2019 | Новини | Переглядів: 1436 | Коментарі: 0

1 червня в Кіровоградській обласній філармонії відбудеться святковий концерт, підготовлений вихованцями народного хореографічного ансамблю "Пролісок" та іншими хореографічними колективами. В урочистостях візьмуть участь діти пільгових категорій , повідомляє FOTOINFORM.NET

Насичена розважальна програма чекає на всіх дітей у парку "Ковалівський", що в обласному центрі.

У програмі:

- свято морозива за сприяння товариства з обмеженою відповідальністю "Фірма Ласка".майстер-класи із важкої атлетики від вихованців Заслуженого тренера України В′ячеслава Жукова, від інструкторів центру оперативно-тактичної підготовки "Цитадель";
- спортивні виступи, різноманітні конкурси;
- гала-концерт за результатами міських конкурсів дитячої творчості "Місто талантів" (літня сцена);
- локації та показові виступи працівників управлінь національної поліції України в Кіровоградській області, державної служби з надзвичайних ситуацій України в Кіровоградській області.

Початок святкових заходів у парку "Ковалівський" о 12 годині.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool