Як мажоритарники Кіровоградщини показали себе під час шостої сесії (ВІДЕО)

Вересень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 1332 | Коментарі: 0

Сьогодні, 6 вересня у Прес-клубі м. Кропивницький відбулася прес-конференція, яка була присвячена підсумкам моніторингу діяльності депутатів-мажоритарників Кіровоградщини впродовж шостої сесії ВРУ.

Протягом шостої сесії восьмого скликання Верховної Ради України Громадянська мережа ОПОРА досліджувала діяльність народних депутатів, обраних в одномандатних мажоритарних округах. Об'єктами моніторингу стали 88 народних обранців, які були відібрані за критеріями пропорційного представництва всіх парламентських сил, гендерного аспекту, попередніх показників активності в окрузі,- повідомила Зоя Лебідь, громадська консультантка ОПОРИ у Кіровоградській області

Діяльність цих депутатів аналізується за двома ключовими показниками: законотворча робота в парламенті та активність у виборчому окрузі. На основі оцінювання й узагальнення 23 критеріїв активності формується щомісячний рейтинг 88 народних депутатів за 100-бальною шкалою (депутат з найкращими показниками отримує 100 балів).

Представники Громадянської мережі ОПОРА представили сесійний рейтинг діяльності депутатів-мажоритарників регіону, які потрапили до моніторингу .Це Костянтин Яриніч, Станіслав Березкін, Михайло Поплавський, Олесь Довгий та Анатолій Кузьменко


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool