Як кіровоградські мажоритарники голосували у лютому

Березень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 897 | Коментарі: 0

Громадянська мережа ОПОРА проаналізувала рівень індивідуальної участі народних депутатів в голосуваннях під час пленарних засідань парламенту.

До уваги бралася присутність/відсутність депутата під час кожного з голосувань, які відбулися в парламенті. Нагадаємо, що в лютому 2016 року відбулося 8 пленарних засідань Верховної ради України в ході яких відбулося 340 голосувань.

Показник участі депутатів в конкретних голосуваннях є більш показовим і точним, ніж показник відвідуваності пленарних засідань. Він демонструє реальний рівень активності народних депутатів у прийнятті законодавчих рішень, їх дисциплінованість та персональну політичну відповідальність за усі проголосовані і провалені законодавчі ініціативи.

Загалом 70 народних депутатів пропустили більше половини голосувань в парламенті протягом лютого. Серед них є і депутати, обрані від Кіровоградської області. Зокрема, лише 91 раз голосував(28% від загальної кількості голосувань) Михайло Поплавський(округ № 101, депутатська група «Воля народу»). 100 голосувань(31%) у народного депутата Станіслава Березкіна(округ №100, група «Партія «Відродження»).

Інші три депутати, обрані по одномандатним округам Кіровоградської області, мають наступну статистику у голосуваннях у лютому 2016 року: Костянтин Яриніч(округ №99, фракція «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА») – 199 голосувань, 59% ; Олесь Довгий(округ № 102, група «Воля народу») – 290 голосувань, 90% та Анатолій Кузьменко(округ № 103, фракція «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА») – 295 голосувань, 95 % .

Рейтинг сформовано на основі обрахунку кількості голосувань під час яких депутат був відсутній у залі засідань Верховної Ради. Узагальнена (у відсотках) статистика присутності/відсутності кожного депутата під час усіх голосувань представлена на сайті rada4you.org в індивідуальних профайлах депутатів. Докладна інформація про голосування кожного депутата («голосував», «не голосував», «відсутній») 

Громадянська мережа ОПОРА у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool