Я був, є і буду на стороні мешканців гуртожитку, - Андрій Райкович

Березень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 1270 | Коментарі: 0

Жителі гуртожитку по проспекту Унівеститетському, 21 у Кіровограді влаштували сьогодні, 10 березня, акцію протесту, перекривши рух транспорту по центральній вулиці обласного центру – Великій Перспективній.

Представники пікетувальників апелювали також до міського голови Андрія Райковича під час засідання виконавчого комітету міської ради з вимогою пришвидшити вирішення цієї давно наболілої для людей проблеми.

- Я був, є і буду на стороні мешканців будинку, - наголосив Андрій Райкович. – Але я, як посадова особа можу діяти виключно у законний спосіб. Я докладу усіх зусиль, щоб допомогти кіровоградцям, які потрапили у складну ситуацію. Для цього ми утворили спеціальну комісію, яка крок за кроком працює у напрямку розв’язання проблеми. Комісія діє відкрито, ми нічого не приховуємо і, якщо є результат – повідомляємо, ні – плануємо, що робити далі.

Складності ситуації, наголосила під час засідання виконкому начальник юридичного управління міської ради Марина Смаглюк, додає той факт, що гуртожиток ніколи не був комунальною власністю. Дії органів місцевого самоврядування обмежилися лише видачею свідоцтва на право власності, оскільки на той час був таким порядок його видачі, але і рішення про видачу такого свідоцтва міська рада скасувала. Тобто міська влада у юридичній площині зробила все від неї залежне. Тепер справа може вирішитися лише у судовому порядку і звертатися до суду можуть виключно мешканці будинку. А міська влада може надати для цього правову підтримку і юридичну допомогу.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool