Всі відділення Кіровоградської дирекції УДППЗ "Укрпошта" надають адміністративні послуги

Листопад 20, 2013 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

Загальнодержавний проект "Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту" реалізується за підтримки уряду та є складовою Програми економічних реформ Президента України.

На сьогодні в області всі відділення місцевої "Укрпошти", а їх 234, надають жителям Кіровоградщини адміністративні послуги. Проект є особливо важливим для жителів сільської місцевості, яким тепер не потрібно їхати у райцентр для оформлення субсидії, довідки про доходи, державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців, отримання витягу із Державного реєстру прав на нерухоме майно тощо. Все можна оформити через найближче відділення пошти, - наголосив заступник директора департаменту інфраструктури та промисловості облдержадміністрації Володимир Тоцький.

Проект, який Укрпошта повинна була реалізувати до кінця 2013 року, на сьогоднішній день вже успішно впроваджено Доступність послуг поширюється не лише на доставку поштових відправлень, але і на доступ до адміністративних, фінансових, логістичних та електронних послуг. Ці послуги сприяють діяльності компаній малого та середнього бізнесу, що в цілому впливає на економічний розвиток країни. Наразі перелік адміністративних послуг, за якими можна звернутися через відділення поштового зв’язку, налічує щонайменше 30-ть позицій. Для оформлення адмінпослуги необхідно звернутися до найближчого відділення поштового зв’язку або викликати додому листоношу. Працівники Укрпошти допоможуть оформити всі необхідні документи та відправлять їх у відповідні державні інстанції. Загалом, місцеві поштовики вже надали близько 200 адміністративних послуг.

Зараз перед національним оператором стоїть завдання розширити асортимент та покращити якість їх надання населенню, аби спростити діалог громадян та органів влади.

Проект "Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту" втілено на основі кращого світового досвіду, зокрема, британської моделі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool