Всі пологові будинки Кіровоградщини отримали «пакунки малюка»

Лютий 03, 2021 | Новини | Переглядів: 634 | Коментарі: 0

Першу партію у кількості 885 одиниць «пакунків малюка» отримали пологові будинки та органи соціального захисту населення Кіровоградської області.

Про це повідомив директор департаменту соціального захисту населення ОДА Олександр Догаров.

«Батьки новонароджених дітей зможуть отримати одноразову натуральну допомогу «пакунок малюка» в закладах охорони здоров’я та місцевих структурних підрозділах із питань соціального захисту населення за місцем проживання протягом 30 днів з дня народження дитини. Наразі в області видано 71 пакунок закладами охорони здоров'я та 125 пакунків структурними підрозділами соцзахисту»,– зазначив Олександр Догаров.

Він додав, до комплекту «пакунка малюка» входить 35 найменувань дитячих товарів. Йдеться про матрац, ковдру теплу, плед-ковдру, підковдру, рушник, пелюшки, дитячий одяг, засоби гігієни, багатофункціональний розвиваючий килимок і розвиваючі іграшки.
У разі неотримання «пакунку малюка» з незалежних від батьків обставин протягом 30 днів з дати народження дитини, вони можуть отримати грошову компенсацію. Її розмір із 1 січня становить 5763 грн.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool