Всеукраїнський тур «Вболівай з найкращими».

Квітень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1476 | Коментарі: 0

27 квітня о 19.00 у Кіровограді стартує Всеукраїнський тур «Вболівай з найкращими» за участі співачки Руслани Лижичко.

27 квітня стартує великий Всеукраїнський тур "Вболівай з найкращими", організований Офіційним Спонсором Чемпіонату УЄФА ЄВРО 2012 компанією «Укртелеком» та за участі неперевершеного Лідера шоу співачки Руслани. Тур пройде у 11 містах України і стане унікальним та видовищним масовим заходом, під час якого кожен матиме змогу взяти участь у шоу. Вже сьогодні триває реєстрація волонтерів, які під керівництвом Руслани, в якості зіркового аніматора, вивчатимуть динамічні рухи та ритми, що в цілому складатимуть грандіозне шоу. Хвилі рук та футбольні кричалки, виконані волонтерами під час шоу на спеціальнообладнаних трибунах прямо на сцені, а також перед нею, створюватимуть ефект масовості та будуть повністю прийнятним для їх подальшого використання на стадіонах під час матчів.

Шоу «Вболівай з найкращими» не лише об’єднає та популяризує серед українців культуру вболівання, але і визначить найактивніше місто країни. За результатом проведення туру команда міста-переможця в якості головного призу візьме участь у зйомках нового кліпу Руслани на прикладі останнього відео співачки, знятого на пісню «Давай Грай». Сингл та кліп «Давай Грай» є своєрідним майстер-класом для вболівальників на стадіоні, де, власне, і відбувалася сама зйомка. Ідея, закладена Русланою у відеороботі, продовжується та втілюється у шоу та проекті «Вболівай з найкращими» і має на меті довести, що разом ми здатні створити грандіозне дійство.
Паралельно із інтерактивною та масовою програмою Руслана презентує концертну програму нового музичного альбому «Ейфорія», виданого обмеженим тиражем спеціально для презентації під час туру. До альбому увійдуть композиції, написані самою співачкою спільно із американськими та шведськими продюсерами.

Ще одним досягненням проекту «Вболівай з найкращими» є запуск Інтернет-порталу ogoshow.com.ua, користувачі якого матимуть змогу не лише спостерігати за шоу в онлайн-режимі, але і активно спілкуватися в чатах, що будуть виведені на екрані головної сцени. Окрім того, портал, розроблений компанією «Укртелеком», міститиме футбольні онлайн-активності та розширений мультимедійний контент для найкращої комунікації зі своїми користувачами.

Слідкуйте за новинами та графіком туру на офіційному сайті Руслани www.ruslana.ua
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool