Всеукраїнський конкурс - рейд "Увага! Діти на дорозі!"

Серпень 26, 2011 | Новини | Переглядів: 2888 | Коментарі: 0

З 20 серпня на території Кіровоградської області стартує Всеукраїнський конкурс-рейд «Увага! Діти на дорозі!», спрямований на відновлення навичок, пов'язаних з безпечною поведінкою юних учасників дорожнього руху на вулицях і дорогах, а також адаптацію школярів до транспортного середовища в місцях постійного проживання і навчання. Про це інтернет-виданню  «FotoInform»  повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області.

В рамках рейду працівниками ДАІ області буде проведено інспектування освітніх установ з організації навчання дітей навичкам безпечної поведінки на дорозі, буде прийнято участь у проведенні серпневих педагогічних рад щодо стану роботи з попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму в освітніх установах, буде організовано виступи на батьківських зборах з питань попередження правопорушень серед неповнолітніх у сфері дорожнього руху.
Крім того, працівники ДАІ будуть перевіряти експлуатаційний стан вулично-дорожньої мережі та технічних засобів організації дорожнього руху в місцях розташування дошкільних і загальноосвітніх установ.
В період свята «Першого дзвоника» будуть виставлені додаткові пости ДАІ в місцях розташування загальноосвітніх закладів з метою безпечного та безперешкодного руху школярів. З метою закріплення навичок безпечної поведінки дітей на дорозі, в першій декаді вересня працівники ДАІ області у всіх школах проведуть Єдині уроки з безпеки дорожнього руху. Для дошкільнят інспектори ДАІ проведуть театралізовані свята із залучанням юних інспекторів руху шкільних загонів області.
Акція «Увага! Діти на дорозі!» триватиме до 20 вересня.

Шановні водії! Державтоінспекція Кіровоградської області переконливо просить ВАС бути гранично уважними на дорогах, особливо при проїзді поблизу шкіл, в місцях, де встановлений знак «Діти», в районі зупинок громадського транспорту, близько житлових мікрорайонів, місць масового відпочинку. Вам необхідно знизити швидкість і бути уважними.
 

Шановні батьки! Щодня нагадуйте дітям про необхідність дотримання Правил руху, про небезпеки на дорозі. Не залишайте дітей без нагляду на вулиці, не дозволяйте їм гратися поблизу проїжджої частини. Позначте дітям безпечний маршрут до школи і додому!
Державтоінспекція Кіровоградської області бажає Вам щасливих і безпечних доріг!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool