Вперше за 23 роки ми нарешті перервали давню традицію не будувати на Кіровоградщині дитячі садочки, -Сергій Кузьменко

Липень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 804 | Коментарі: 0

Минулого тижня під час робочої поїздки до Голованівського району, голова облдержадміністрації побував на будівництві нового закладу дошкільної освіти «Веселка». 

«Вперше за 23 роки ми нарешті перервали давню традицію не будувати на Кіровоградщині дитячі садочки. Переконаний, що це буде успішний проект, адже завдяки реформам, що відбуваються у нашій державі, зокрема, децентралізації, територіальні громади отримали додаткові фінансові ресурси, що ефективно спрямовуються на реалізацію соціально значущих проектів, зокрема, на будівництво дитячих садочків», – відзначив Сергій Кузьменко під час апаратної наради.


Загальна вартість нового дошкільного закладу освіти, що будується у Голованівську, становить близько 30 млн. грн. Фінансування здійснюється за рахунок коштів місцевого бюджету. Для того, щоб розпочати будівельні роботи було виділено 8 млн. грн. із районного бюджету. До кінця поточного року планується звести два поверхи, встановити покрівлю, віконні та дверні блоки – на загальну суму 12 млн. грн.

Голова облдержадміністрації висловив сподівання, що зазначений проект поряд з іншими, що запропоновані на 2019-й рік, зможуть отримати фінансову підтримку з державного бюджету. А отже, є всі шанси, що будівництво нового дитячого садочка на Кіровоградщині вдасться завершити за досить короткий час.

Очільник області також поставив завдання прискорити роботи по реконструкції дитячих садочків в с. Лебедине Устинівського району, Новій Празі Олександрійського району та у м. Новоукраїнка. Він відзначив, що особисто контролюватиме хід будівництва на цих соціально важливих об’єктах.

«Переконаний, що у нас є всі можливості зробити, щоб діти вже цього року змогли завітати у якісно відремонтовані та комфортні приміщення дитячих садочків», – зауважив Сергій Кузьменко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool