Волонтери з Великої Британії отримали подяки у Кропивницькому (ФОТО)

Вересень 13, 2023 | Новини | Переглядів: 1679 | Коментарі: 0

Волонтери-благодійники з Великої Британії Patrick MC INTYRE та Roger Lord отримали подяки від обласної військової адміністрації за активну благодійну і волонтерську діяльність, спрямовану на забезпечення суверенності і розвитку України.

Волонтери з Великої Британії отримали подяки у Кропивницькому

Волонтери з Великої Британії отримали подяки у Кропивницькому


Вони привезли більше 260 авто та ексклюзивні генератори для бойових завдань для підрозділів з Кропивницького, Київа, Львова, Одеси та Вінниці. На Кіровоградщини волонтери продуктивно співпрацюють з благодійним фондом «Help from the heart».

"Ми щиро вдячні нашим міжнародним друзям за їхню безцінну допомогу Україні. Хоч вони не є громадянами нашої країни, вони - справжні патріоти, які допомагають нам крокувати до Перемоги, ваша допомога, відданість справі та жертовність є прикладом для багатьох ", - зазначила заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова на зустрічі. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool