Візит Предстоятеля до Кіровоградської єпархії

Вересень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1484 | Коментарі: 0

03–04 жовтня 2014 року Кіровоградську єпархію з Архіпастирським візитом відвідає Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.
 

Офіційна програма візиту

3 жовтня 2014 року, п'ятниця
15:00 – зустріч Святійшого Патріарха Філарета на кордоні області.
17:00 – зустріч Святійшого Патріарха Філарета з інтелігенцією міста та представниками ЗМІ в обласному художньому музеї (вул. Велика Перспективна, 60, 2-й поверх, виставковий зал). Вхід вільний.
4 жовтня 2014 року, субота
09:00 – Святійший Патріарх Філарет відвідає смт Новоархангельськ, де звершить чин великого освячення храму на честь Рівноапостольного князя Володимира та Божественну Літургію. Його Святості співслужитиме собор ієрархів, а також духовенство єпархії.
15:00 – Святійший Патріарх Філарет відбуде до м. Києва

До уваги вірян: до участі у Патріаршому богослужінні запрошуємо всіх бажаючих. За детальнішою інформацією звертатись до настоятелів храмів Кіровоградської єпархії Київського Патріархату.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool