Військовослужбовців з Кіровоградщини, які загинули на сході країни, посмертно нагороджено орденами «За мужність»

Грудень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 1219 | Коментарі: 0

В приміщенні Кіровоградського обласного військового комісаріату в присутності особового складу Кіровоградського обласного військового комісаріату та Кіровоградського об’єднаного міського військового комісаріату відбулось вручення державних нагород (посмертно) родинам загиблих військовослужбовців Кіровоградщини - Петровича Віталія Івановича та Крадожона Романа Павловича. Нагороди були вручені дружинам військовослужбовців: Крадожон Наталії Леонідівні та Петрович Наталії Леонідівні.

Молодший сержант Петрович Віталій Іванович, фельдшер медичного пункту 34 батальйону територіальної оборони.
З липня 2014 року брав участь в проведенні антитерористичної операції на сході країни. Виконував бойові завдання щодо здійснення медичного забезпечення під час виконання бойових завдань підрозділів батальйону в зоні проведення бойових дій.
13 серпня 2014 року перебував у складі підрозділу на блокпосту поблизу м.Горлівки. Позиції наших військ почали обстрілювати з боку противника реактивними системами залпового вогню «Град». Надаючи медичну допомогу пораненим бійцям, молодший сержант Петрович Віталій Іванович попав під обстріл реактивних снарядів та був смертельно уражений осколком від вибуху.
У Віталія Павловича залишилися дружина Наталія і донька Мирослава.
Солдат Крадожон Роман Павлович, водій-санітар медичного пункту 34 батальйону територіальної оборони.
З липня 2014 року брав участь в проведенні антитерористичної операції на сході країни. Виконував бойові завдання щодо охорони важливих об’єктів в зоні проведення антитерористичної операції.
13 серпня 2014 року в складі підрозділів 34 батальйону територіальної оборони був водієм санітарної машини, в якій пересувалася група військовослужбовців для проведення огляду місцевості поблизу м. Горлівка Донецької області. На шляху групи з’явився цивільний автомобіль, який зупинився і з нього вийшли озброєні люди, відразу відкрили вогонь з вогнепальної зброї по автомобілю, де перебували наші військовослужбовці. Роман Павлович отримав на місці смертельне кульове поранення.
Не дочекалися з війни свого батька-сини Ярослав та Максим, чоловіка - дружина Наталя.
Усі кіровоградці, весь український народ завжди пам’ятатиме подвиги героїв, подвиги, які здійснили Віталій Іванович, Роман Павлович, захищаючи Україну. Вони понад усе любили життя та, не замислюючись, віддали його за рідну землю, назавжди залишившись в пам’яті земляків.
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих військовослужбовців, віддали шану неоціненному героїзму заради майбутнього, подякували та висловили слова співчуття родинам.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool