Військовослужбовців Кіровоградщини привітали з Днем Збройних Сил України

Грудень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 956 | Коментарі: 0

Сьогодні голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко привітав військовослужбовців Кіровоградщини з нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України. Урочистості відбулися в академічному українському музично-драматичному театрі ім. М.Л. Кропивницького за участі військовослужбовців, ветеранів армії, волонтерів і посадовців.

– Маю за честь привітати вас сьогодні з професійним святом – з Днем Збройних Сил України, – підкреслив Сергій Кузьменко, звертаючись до військовослужбовців. – На думку суспільства, за всі 25 років наші Збройні Сили ще ніколи не були такими боєздатними, професійними, оснащеними, озброєними та патріотичними, як сьогодні.

Голова облдержадміністрації зауважив, що військові з Кіровоградщини доклали чимало зусиль для захисту нашої держави, її територіальної цілісності та українського народу від зовнішньої агресії. Позиція обласної влади, за його словами, залишається незмінною: і надалі виділятимуться кошти з бюджетів області на підтримку збройних формувань, які дислокуються на Кіровоградщині.

– Українське суспільство сьогодні з величезною повагою ставиться до людей у військовій формі. Ми гордимося, що можемо знаходитися сьогодні поруч із справжніми героями, – наголосив очільник області. – У святковий день хочу побажати нашій країні і усім нам миру, а військовим, які це свято зустрічають під свист ворожих куль, – щоб оберігав їх Бог і вони обов’язково повернулися до своїх родин. Переконаний, що українське військо захистить нашу державу і наших людей.

Разом з головою облради Олександром Чорноіваненком Сергій Кузьменко вручив кращим військовослужбовцям відзнаки "За мужність і відвагу", а також грамоти та подяки облдержадміністрації і облради.
Привітав та нагородив службовців Збройних Сил України грамотами і цінними подарунками і військовий комісар обласного військкомату полковник Ярослав Кучер. Волонтерам з Кіровоградщини Миколі Панасюку, Володимиру Рижкову та Олексію Цокалову комісар вручив відзнаки Міністерства оборони України – медаль "За сприяння Збройним Силам України".

З вітальними словами до військовослужбовців також звернулися керівник Центру надання допомоги учасникам АТО Вадим Нікітін, заступник міського голови Кропивницького Олександр Грабенко, свою підтримку та благословення висловили єпископ Кропивницький та Голованівський Марк і духовний наставник наших військових в зоні АТО, капелан Андрій Чмєль.

Під час урочистостей окремо привітали представників військових династій Кіровоградщини та іменинників – військовослужбовців, які святкують свій День народження саме 6 грудня, у День Збройних Сил України.

Музичні номери військовим подарували артисти обласної філармонії, театру ім. М.Л. Кропивницького, музиканти військового оркестру, а також народна артистка України, солістка Національної опери – Лідія Забіляста у супроводі симфонічного оркестру Кіровоградського музичного училища.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool