Війна ще не закінчилася, як це може здатися комусь у тилу - Дмитро Лінько

Червень 11, 2022 | Новини | Переглядів: 1621 | Коментарі: 0

Не забувати про надійний тил і ефективно працювати над його посиленням, наголосив  заступник голови Кіровоградської обласної ради, який нині захищає Україну, Дмитро Лінько і зазначив, що візьме участь у першому під час війни дистанційному засіданні сесії.

«14 червня як депутат і заступник голови Кіровоградської обласної ради планую взяти участь у сесійному засіданні обласної ради. Проте, як і багато моїх колег, не маю можливості бути в залі, тому обов‘язково планую долучитися онлайн. Здивований протиріччями, які виникли у деяких колег, що виступають категорично проти засідання в онлайн режимі. Звісно, збиратися безпосередньо в залі, є більш правильно. Але в першу чергу, треба зважати на час, у який ми живемо і працюємо», - підкреслив він.

Заступник голови облради констатує, що поведінка ворога абсолютно непередбачувана, а відтак логічним є проведення сесії дистанційно.

«Ми на війні! І спрогнозувати поведінку ворога абсолютно неможливо. Пам‘ятаємо Харків, Миколаїв, в яких обстрілювали чи не першими саме адмінбудівлі. Правильне рішення – питання безпеки №1! Вважаю, що вже давно потрібно відкинути політичні інтриги та протиріччя і працювати ефективно. Нам і ззовні ворога не треба, якщо він є в тилу! Війна ще не закінчилася, як це може здатися комусь у глибокому тилу», - додав Дмитро Лінько.

Нагадаємо , заступник голови Кіровоградської обласної ради Дмитро Лінько з перших днів повномасштабного вторгнення росії бере участь у захисті України.

Як повідомлялося раніше, голова облради Сергій Шульга скликає сесію вперше за час війни. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool