Вітання голови обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка до Дня журналіста

Червень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 890 | Коментарі: 0

Шановні журналісти Кіровоградщини!

Щиро вітаю вас – представників четвертої влади – з професійним святом!

Сьогодні важко переоцінити важливість і значимість вашої професії, вашого творчого ремесла, вашої, без перебільшення, місії. Саме ви, представники мас-медіа, інформуючи громадськість Кіровоградщини про події в області, аналізуючи здобутки і недоліки в роботі місцевої влади та політиків, формуєте суспільну думку.

Для нас ваша позиція, критика та бачення, висловлені як на шпальтах газет, так і в теле- та радіоефірах чи Інтернет-просторі, є завжди важливими і корисними – поштовхом до прийняття майбутніх управлінських рішень. Ми цінуємо вашу роботу і завжди відкриті до співпраці з вами. Ми є колегами, оскільки спільно працюємо на задоволення інтересів і потреб суспільства.
Дякую вам за підтримку, наполегливість та оперативність.

З нагоди професійного свята зичу усім журналістам Кіровоградщини творчого натхнення, вдалих матеріалів, нових проектів і перспективних ідей, вдячної аудиторії, а всім нам – якомога більше хороших новин!

З повагою
Голова облдержадміністрації Сергій КУЗЬМЕНКО


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool