Виставку Шрі Чинмоя відкрили у Кропивницькому (ВІДЕО)

Березень 04, 2024 | Новини | Переглядів: 855 | Коментарі: 0

В обласному центрі в Музеї мистецтв  відбулося відкриття виставки репродукцій картин художника, музиканта, письменника, філософа Шрі Чинмоя (1931-2007) «Водограй-мистецтво»

Експозиція в залах Музею мистецтв презентує 49 репродукцій картин Шрі Чинмоя. 
 
Відкриття виставки прикрасив виступ гурту «JATRI» у складі Сергія Перепелиці – гітара, флейта та Костянтина Заїки - скрипка. Музиканти виконували композиції Шрі Чинмоя у своєму аранжуванні – це чарівні звуки етнічних флейт, скрипки та гітари, що наповнюють спокоєм і дозволяють без зусиль поринути у невідомі виміри, наповнитись відчуттям гармонії та краси Всесвіту. 
 
Співорганізатором заходу є Ірина Новакова – директорка ГО «Центр розвитку людини та сім’ї «Сонячний зайчик»» та керівниця ГО «Центр Гуманної Педагогіки в Кіровоградській області». 
 
Тож запрошуємо мешканців та гостей міста до відділу Музею мистецтв – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» поринути у творчість інтуїтивного абстрактного живопису Шрі Чинмоя та відчути спокій та гармонію, благотворну дію джерела радості і світла, яке випромінюють картини художника.
 
Також в рамках дії виставки будуть проводитись бесіди, концерти та майстер-класи.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool