Вісім пожеж загасили на Кіровоградщині

Вересень 17, 2023 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили вісім пожеж різного характеру.

Так, 5 займань на відкритій території ліквідовано у Кропивницькому районі: біля с. Великодрюкове Бобринецької МТГ – 400 м2 сухої трави, с. Березівка Долинської МТГ - 0,9 га сухої трави, с. Соколівське Соколівської СТГ - 30 м2 сухої трави та сміття, с. Інженерівка Компаніївської СТГ - 0,8 га сухої трави та смт Компаніївка - 100 м2 сміття.

Двічі займання гасили на території Новоукраїнського району: с. Вись Мар’янівської СТГ - 700 м2 сухої трави та с. Войнівка Глодоської СТГ - 1,5 га сухої трави.

Вже 17 вересня о 01:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Попова м. Кропивницький. Там загорілось 5 м2 сміття у будівлі, що не експлуатується. О 01:49 пожежу було локалізовано та о 02:06 – ліквідовано кропивницькими вогнеборцями.
Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Причини пожеж встановлюють фахівці.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool