Вісім медзакладів Кіровоградщини отримали понад 2 тисячі тестів

Вересень 18, 2020 | Новини | Переглядів: 575 | Коментарі: 0

Благодійна організація «100 відсотків життя. Кропивницький» продовжує забезпечувати в якості благодійної допомоги медичні заклади швидкими тестами для діагностики ВІЛ-інфекції та гепатиту С.

- За період з 1 жовтня 2019 по 15 вересня 2020 року ми передали 2415 тестів на ВІЛ – інфекцію та 225 тестів для діагностики гепатиту С. Благодійну допомогу отримали – Центральна міська лікарня міської ради м. Кропивницького, Кропивницька, Компаніївська, Вільшанська, Добровеличківська, Новоархангельська, Світловодська районні лікарні, ФОП Сергєєв. Це стало можливим в рамках проєкту HealthLink «Прискорення сталої відповіді епідемії ВІЛ/СНІД на Кіровоградщині» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), який націлений на зупинення епідемії ВІЛ, - коментує координаторка проекту HealthLink на Кіровоградщині Катерина Тимошенко.

переданими тестами на ВІЛ протестовано 2015 осіб, з яких ВІЛ-позитивний статус виявлено у шістдесяти. 52 особи перебувають на диспансерному обліку, 51 особа приймає лікування – АРВ-терапію. На вірусний гепатит С протестувало 94 особи, з яких гепатит виявили у 5 осіб.

Благодійна організація «100 відсотків життя. Кропивницький» і надалі передаватиме тести у медичні заклади, адже вчасне виявлення соціально-небезпечних захворювань і вчасне лікування – це шлях до повноцінного життя.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool