Віктор Янукович: Я підписав закон про Прапор Перемоги заради пам яті тих хто переміг у цій страшній війні фашизм

Червень 29, 2011 | Новини | Переглядів: 1335 | Коментарі: 0

«Вважаю, що я зобов’язаний підписати цей закон заради пам’яті тих людей, хто відстоював нашу країну і переміг у цій страшній війні ворога – фашизм, - заявив Президент України Віктор Янукович в інтерв’ю журналістам провідних українських ЗМІ. - Я хочу сказати, що у мене рука не піднялася не підписувати цей закон». Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомилили у прес-службі Президента України Віктора Януковича.

Водночас Глава держави зазначив, що після рішення Конституційного Суду про неконституційність положень цього закону, ніхто не заборонить людям вивішувати Прапор Перемоги. «Конституційний Суд нічого не забороняв, і не має таких прав – забороняти. Тобто вивішувати цей Прапор Перемоги можна буде на всій території України, у тих регіонах, де буде таке бажання», - наголосив Президент України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool