Віктор Янукович: Конституцію необхідно змінювати але лише у законний спосіб

Червень 29, 2011 | Новини | Переглядів: 1295 | Коментарі: 0

За 15 років з часу прийняття Конституції України можна зробити висновки, які норми працюють, а які ні. Про це заявив Президент України Віктор Янукович в інтерв’ю журналістам провідних українських ЗМІ. Про це інтернет-видання  «FotoInform» повідомилили у прес-службі Президента України Віктора Януковича

 «За ці 15 років, які ми прожили, у нас була можливість зробити висновки, що ми правильно тоді прийняли, 15 років тому, що треба виправити, змінити. Тобто там є питання, над якими треба попрацювати», - зазначив Глава держави.

Водночас Президент наголосив: будь-які зміни до Конституції мають ухвалюватися виключно у законний спосіб. «Будь-які зміни до Конституції треба робити у законний спосіб. І це - головне» - сказав В.Янукович.

У цьому контексті Глава держави також підкреслив необхідність прийняття законів, які сприятимуть дотриманню норм Конституції, зокрема законодавства у сфері прав людини.

У числі таких Віктор Янукович назвав Кримінальний процесуальний кодекс.

«Принцип, який сьогодні відсутній – рівнозначність сторін обвинувачення та захисту. Сьогодні – величезна перевага на стороні обвинувачення, а сторона захисту має на сьогодні набагато менше прав», - зазначив Глава держави і висловив сподівання, що найближчим часом проект Кримінального процесуального кодексу буде направлено на розгляд до Верховної Ради.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool