Виконуючою обов’язки начальника Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області призначено Надію Воленшчак

Травень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 1217 | Коментарі: 0

Наказом Міністерства доходів і зборів України від 29.05.2014 року №1479-о виконання обов‘язків начальника Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області покладено на Воленшчак Надію Антонівну.

До цього, Надія Воленшчак працювала на керівних посадах в органах Державної податкової служби області. Останнє місце роботи – заступник начальника ДПІ у Голосіївському районі Головного управління Міндоходів у м.Києві.
Нового керівника колективу представив голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Олександр Петік.
Вітаючи з призначенням губернатор зазначив, що на сьогоднішній день Кіровоградська область займає одне з перших місць по виконанню планів Міністерства фінансів України та висловив сподівання, що цей темп по наповненню бюджетів усіх рівнів буде підтриманий і надалі.
У свою чергу, керівник ГУ Міндоходів в області Надія Воленшчак подякувала керівництву Міністерства та обласної державної адміністрації за довіру, а також запевнила, що Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області буде тісно співпрацювати як з органами місцевого самоврядування, так і бізнес-спільнотою Кіровоградщини.
„На сьогоднішній день, зважаючи на важке фінансове та економічне становище, в якому перебуває Україна, одними з головних завдань, які ставляться перед керівництвом органів Міндоходів є забезпечення стабільного та ритмічного наповнення бюджетів усіх рівнів, боротьба з тіньовим сектором економіки, а також налагодження зворотнього зв’язку та партнерських відносин з бізнесом”, –зазначила Надія Антонівна. – Мій принцип роботи – сплата податків – це обов’язок для всіх,” – додала вона.
Новий керівник звернулася до колективу Головного управління та начальників державних податкових інспекцій області та відзначила, що в людях цінує професіоналізм, принциповість, здатність вчасно реагувати на виклики часу, а також ініціативу та креативність. Звернула увагу присутніх на необхідність працювати виключно у правовому полі з метою ефективного виконання завдань, поставлених Міністерством доходів і зборів України.

***
Довідково: Воленшчак Надія Антонівна народилася 06 березня 1962 року у м.Червоноград Львівської області. Має дві вищі освіти: у 1987 році закінчила Одеській інститут народного господарства, у 2008 році – Національну академію державного управління при Президентові України. Стаж державної служби – з 1 серпня 1980 року. Спеціальне звання: радник податкової та митної справи І рангу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool