Виконавчий комітет міської ради став на захист мешканців Завадівки

Серпень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради не підтримав пропозицію Інгульської шахти ДП “Східний гірничо-збагачувальний комбінат” щодо внесення змін до власного рішення від 7 травня 2015 року №243 “Про встановлення тарифу на послугу з централізованого водопостачання, яка надається Інгульською шахтою ДП “Східний гірничо-збагачувальний комбінат”

 Керівництво підприємство просило встановити новий тариф на послугу водопостачання у розмірі 12,4 гривні за метр кубічний, оскільки попередня вартість води, яку шахта постачає населенню є збитковою, а за півроку збитки склали понд 300 тисяч гривень. Секретар міської ради Іван Марковський відзначив, що попередній тариф – 5,5 гривень за кубометр води приймався шляхом переговорів з мешканцями Завадівки і став результатом компромісу. Якщо змінювати існуючий тариф, то починати процедуру необхідно саме із зустрічі з людьми, переконаний Іван Марковський. Жоден член виконавчого комітету не віддав свій голос за підвищення тарифу для жителів цілого мікрорайону у Кіровограді.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool