Вихованці Кіровоградської ДЮСШ - найсильніші легкоатлети області

Квітень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 1068 | Коментарі: 0

У Кіровограді на стадіоні «Зірка» завершився чемпіонат області з легкої атлетики серед збірних команд дитячо-юнацьких спортивних шкіл, присвячений пам’яті Заслуженого тренера України В.К. Іванця.

У змаганнях, які відбувалися під патронатом Національного олімпійського комітету України, взяли участь 163 спорсмени із 14 команд.
Звання чемпіонів області завоювали: з бігу на 100 м. - Микола Медведенко (м. Мала Виска) та Діана Шурта (м. Олександрівка); з бігу на 100 м. з бар’єрами Катерина Дзюбіна (м. Кіровоград); з бігу на 400 м. Денис Піменов (м. Новомиргород); у стрибках у висоту Юлія Петренко та Ігор Кушніров (м. Кіровоград). В командному заліку перемогла збірна ОСДЮСШОР № 2 м. Кіровограда. Друге місце виборола Олександрівська ДЮСШ. Бронзові медалі завоювала Маловисківська ДЮСШ.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами, кубками та спортивними сувенірами від Національного олімпійського комітету України.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool