Відтепер кіровоградським бізнесменам стало значно зручніше та вигідніше користуватись платіжними POS-терміналами

Жовтень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 969 | Коментарі: 0

З 1 жовтня ПриватБанк значно спростив тарифи за користування платіжними терміналами, які встановлені на касах торгівельних підприємств (Еквайринг).

Незалежно від типу встановленого у торговій точці пристрою, комісія за користування складе 100 грн, а для продуктових магазинів малого типу та аптек - всього 50 грн. Це дасть змогу власникам бізнесу користуватися послугою Еквайрингу на вигідних та простих умовах.

“Значне спрощення тарифів та приведення їх до єдиного стандарту, - розповідає Євген Яковов, керівник наравлення Еквайринг Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - сприятиме популяризації безготівкових розрахунків, як у бізнес структур, так і серед населення регіону”.

Переваги послуги Еквайринг для підприємців очевидні - це і скорочення витрат на інкасацію або здавання виручки, і підвищення якості обслуговування своїх клієнтів, адже безготівковий розрахунок пришвидшує осблуговування.

Окрім цього, ПриватБанк безкоштовно надає підприємцям виписки в електронному вигляді, послугу поповнення мобільних телефонів для клієнтів та навчання персоналу роботі з обладнанням.

"Популярність безготівкових розрахунків у торгівельно-сервісних мережах Кіровоградщини значно зростає,- продовжує Євген Яковов. - Та на досягнутому ми не зупиняємось. У найближчий період тенденцією ринку буде збільшення частки розрахунків через мобільні платформи - смартфони, міні-термінали, якими активно починає користуватися малий бізнес".

В Кіровоградській області в торгівельно-сервісній мережі встановлено майже 2 тис. POS-терміналів ПриватБанку, через які з початку року пройшло майже 300 млн. грн.


Нагадуємо, що Кабінет міністрів України 2 жовтня 2013 року встановив норму, згідно з якою торгівельні підприємства, що відмовили покупцю у розрахунку за товар з використанням платіжної картки, можуть бути оштрафовані в розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів, що на сьогодні становить 8,5 тис. грн.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool