Відпочинок у пришкільних таборах треба організувати так, що дітям було максимально цікаво і комфортно, - Сергій Кузьменко

Травень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 639 | Коментарі: 0

Зважаючи на те, що навчальний рік добігає кінця, голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко звернув увагу керівників територій та освітян області на необхідність якісної організації літнього відпочинку дітей у пришкільних таборах.

 "Вимагаю від управління освіти, науки, молоді та спорту зробити усе необхідне, щоб цей відпочинок був для дітей цікавим і змістовним", – наголосив керівник ОДА під час щопонеділкової апаратної наради.

Сергій Кузьменко зазначив, що школярі під час відпочинку повинні мати можливість подорожувати, щоб отримувати нові знання, враження і позитивні емоції, а завдання відповідальних осіб – зробити такі подорожі максимально безпечними.

Голова облдержадміністрації також звернув увагу на організацію шкільних лінійок з нагоди Свята останнього дзвоника.

"Я маю досвід участі у таких святкових лінійках за різних погодних умов: разом з дітьми стояв і під дощем, і під пекучим сонцем. Тому прошу наших освітян планувати ці заходи так, щоб школярам, які є їх головними учасниками, було максимально цікаво і комфортно", – підкреслив Сергій Кузьменко.

Він наголосив, що такі заходи мають бути адекватними за тривалістю, не нагадувати мітинги і за несприятливих погодних умов проводитися у приміщеннях. Контролювати виконання цього завдання голова облдержадміністрації доручив начальнику профільного управління ОДА.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool