Відносно кіровоградського підприємця порушено кримінальну справу

Квітень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1318 | Коментарі: 0

Прокуратурою Кіровського району міста Кіровограда порушено кримінальну справу за фактом умисного невиконання рішення судів від 2010 - 2011 років приватним підприємцем, тобто за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 382 Кримінального кодексу України. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Рішенням Господарського суду Кіровоградської області підприємця зобов’язано знести за свій рахунок самочинно збудований в обласному центрі об’єкт нерухомого майна – нежитлову будівлю комерційного призначення. Державним виконавцем було вжито вичерпні заходи, спрямовані на примусове виконання вищезазначеного рішення, зокрема, накладався штраф. Втім, підприємець не виконує рішення суду, яке набрало законної сили.

На даний час у справі прокуратурою Кіровського району проводиться досудове слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool