Відкритий театральний фестиваль відбудеться у Кропивницькому (ФОТО)

Вересень 07, 2023 | Новини | Переглядів: 1134 | Коментарі: 0

Колектив КЗ «Кіровоградський академічний обласний театр ляльок» протягом 8-11 вересня цього року проводитиме IV Відкритий театральний фестиваль «Scene-Fest», присвячений мужнім воїнам Збройних Сил України та усьому незламному українському народу.

Відкритий театральний фестиваль відбудеться у Кропивницькому

Відкритий театральний фестиваль відбудеться у Кропивницькому

Відкритий театральний фестиваль відбудеться у Кропивницькому


Участь у мистецькому форумі, наживо та у форматі онлайн, візьмуть 16 театрів драми і ляльок різних форм власності та театрів-студій з різних куточків України, а також колективи з Польщі, Грузії та Канади.

До уваги маленьких глядачів будуть представлені сучасні інтерактивні історії та музичні чарівні казки за класичними творами: «Гуси-лебеді», «Івасик-Телесик», «Татко для Кабанчика», «Одного дня в Африці» та інші. Для молодіжної та дорослої авдиторії учасники фестивалю обрали драматичні історичні та сучасні філософські твори: «Бравий вояка Швейк», «Мотлох», «Чіріклі. Циганська мати», «Відьма», «Дівчатка або Танець під дощем».

Щодня свої творчі доробки представлятимуть по чотири театральні колективи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool