You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Відкритий театральний фестиваль відбудеться у Кропивницькому (ФОТО)

Вересень 07, 2023 | Новини | Переглядів: 1172 | Коментарі: 0

Колектив КЗ «Кіровоградський академічний обласний театр ляльок» протягом 8-11 вересня цього року проводитиме IV Відкритий театральний фестиваль «Scene-Fest», присвячений мужнім воїнам Збройних Сил України та усьому незламному українському народу.

Відкритий театральний фестиваль відбудеться у Кропивницькому

Відкритий театральний фестиваль відбудеться у Кропивницькому

Відкритий театральний фестиваль відбудеться у Кропивницькому


Участь у мистецькому форумі, наживо та у форматі онлайн, візьмуть 16 театрів драми і ляльок різних форм власності та театрів-студій з різних куточків України, а також колективи з Польщі, Грузії та Канади.

До уваги маленьких глядачів будуть представлені сучасні інтерактивні історії та музичні чарівні казки за класичними творами: «Гуси-лебеді», «Івасик-Телесик», «Татко для Кабанчика», «Одного дня в Африці» та інші. Для молодіжної та дорослої авдиторії учасники фестивалю обрали драматичні історичні та сучасні філософські твори: «Бравий вояка Швейк», «Мотлох», «Чіріклі. Циганська мати», «Відьма», «Дівчатка або Танець під дощем».

Щодня свої творчі доробки представлятимуть по чотири театральні колективи.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool