Відкрите звернення директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку до жителів області

Грудень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1329 | Коментарі: 0

Шановне панство! 28 грудня Кіровоградській філії ПриватБанку виповнюється 20 років.

За такий значний і водночас короткий термін приватбанківцям вдалося досягти вагомих рузультів: стати лідерами банківського ринку регіону, першими з банківських структур освоїти інтернет-простір і запустити онлайн-сервіси, створити та впровадити унікальні ІТ-додатки та банківські продукти. Усі наші здобутки стали можливими лише завдяки вам, нашим справжнім партнерам.

Ми вдячні вам, наші клієнти, за те, що ви з нами вже 20 років. Саме ви спонукаєте нас розвиватися та рухатися вперед. Саме завдяки вам ми змогли пережити не одну кризу, і не одну ще переживемо. Звертаюся до кожного з вас із вдячністю за довіру до нашого банку.

Щиро вдячний нашим колегам з інших банківських установ за відкрите конкурентне середовище, що тримає нас у тонусі. Від чесної конкуренції виграють усі: клієнти отримують класний сервіс, а банкіри відточують майстерність, пропонуючи все нові й нові продукти та все кращу якість обслуговування.

Ми працюємо з вами, для вас, на благо нашої України.

ПриватБанк – банк для тих, хто любить Україну! Слава Україні!

Оновлене приміщення middle-office чекає на кіровоградців (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool