Відбулося відпрацювання місць масового підлідного вилову риби в Світловодському районі

Січень 11, 2019 | Новини | Переглядів: 582 | Коментарі: 0

11 січня фахівці пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини провели чергове профілактичне відпрацювання місць масового підлідного вилову риби в Світловодському районі.

Головна думка, яку намагались донести до свідомості рибалок рятувальники, – перш ніж ступити на крихку поверхню, слід ретельно підготуватись, щоб риболовля не стала останньою у житті.

Не лише якісне спорядження потрібне для вдалого «полювання», але й засоби особистої безпеки. Рибалки, з якими спілкувались світловодські рятувальники, виявили гарну обізнаність із правилами безпеки на кризі та показали принаймні найпростіші засоби порятунку – мотузку та плішню на довгому древку.

Проте загалом громадяни, що мають таке небезпечне захоплення як зимова риболовля, вважають себе досвідченими екстремалами та запевняють, що ніколи не виходять на лід, не впевнившись у його міцності.
Фахівці Служби порятунку нагадали рибалкам, що біда може трапитись з кожним, та роздали застережні листівки.

11 січня фахівці пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини провели чергове профілактичне відпрацювання місць масового підлідного вилову риби в Світловодському районі.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool