Від сьогодні ще 17 поліцейських стануть на варті безпеки Кропивницького

Березень 30, 2018 | Новини | Переглядів: 762 | Коментарі: 0

Сьогодні, 30 березня, на вірність українському народові присягнули 17 поліцейських, серед яких 6 дівчат. Церемонія відбулась на території управління патрульної поліції у Кіровоградській області.

У них позаду інтенсивне навчання та успішно складені іспити, а попереду – насичені будні патрульних поліцейських. Частина із них вийде на свою першу зміну уже сьогодні.

Зі складанням присяги новобранців привітав начальник Управління патрульної поліції в Кіровоградській області Антон Цюцюра: «Завжди пам’ятайте, що патрульні – перші опиняються на місці події, і саме від ваших професійних дій в багатьох випадках буде залежити життя людей, а їх вдячність надихатиме і окрилятиме вас на подальшу роботу. Бажаю, щоб вами пишалися ваші рідні і близькі, за вашу службу дякували громадяни, а поліція Кіровоградщини посилилася вами як гідними працівниками».

Вітали новобранців рідні, близькі та друзі, які прийшли підтримати своїх захисників.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool