Ветеранів держуправління Кіровоградщини привітали з прийдешнім професійним святом

Червень 20, 2018 | Новини | Переглядів: 824 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко привітав колишніх керівників держустанов області – членів Ради старійшин із прийдешнім професійним святом та із 100-річчя запровадження держслужби в Україні.

Голова ОДА подякував ветеранам органів державної влади за досвід роботи і важливі поради, яким сучасні посадовці часто керуються, ухвалюючи відповідальні рішення.

"Безумовно, ми отримали від вас приклад, як потрібно працювати, адже ви виконували свої повноваження в роки, коли економіка активно розвивалася. Переконаний, що наступність поколінь влади та обраного курсу, і надалі сприятиме хорошим результатам, – підкреслив Сергій Кузьменко.

Керівник облдержадміністрації акцентував увагу на основних моментах діяльності органів виконавчої влади сьогодні.

"Нині в країні війна і недостатньо ресурсів для розвитку, тому проводяться реформи в багатьох сферах, – зауважив він. – Ми сприймаємо критику політичних опонентів. Але ті позитивні зрушення, які є сьогодні в області в різних галузях – в освіті, в охороні здоров'я, в інфраструктурі, заслуговують на увагу". Керівник ОДА підкреслив, що зазначені зміни триватимуть і надалі. "Ми продовжуватимемо будувати дороги, оновлювати лікарні і дитсадки, а також поступово будемо підвищувати рівень зарплат. Для того, щоб наша країна розвивалася, нам потрібно більше працювати. Іншого рецепту чи пропозиції сьогодні немає", – наголосив Сергій Кузьменко.

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко разом з головою обласної ради вручив ветеранам державної служби відзнаки. Колишнього заступника голови обласної ради Юрія Целиха нагороджено спільною Почесною грамотою обласної державної адміністрації і обласної ради. Почесні грамоти обласної державної адміністрації вручили колишньому голові облдержадміністрації Михайлові Громовому, колишньому заступнику голови облдержадміністрації Володимиру Богоносу, та колишньому заступнику голови – керівнику апарату облдержадміністрації Тетяні Дмитренко.

З нагоди свята Сергій Кузьменко побажав ветеранам держслужби міцного здоров'я, невичерпної енергії та підкреслив, що нинішні посадовці завжди раді отримувати від них поради стосовно розбудови Кіровоградщини.

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко привітав колишніх керівників держустанов області – членів Ради старійшин із прийдешнім професійним святом та із 100-річчя запровадження держслужби в Україні.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool