Весна! Настрій! Бібліотека!

Квітень 09, 2019 | Новини | Переглядів: 500 | Коментарі: 0

З чим асоціюється весна? Правильно: з приємними змінами, яскравими кольорами, чистотою та свіжістю! Як хочеться відчути , нарешті, радість приходу весни! Але звідусіль ми чуємо не дуже гарні новини і чи вони будуть позитивними…

Як же завжди бути в гарному настрої? Втім, все в наших руках: поки справжнє тепло ще в дорозі, є багато способів створити собі неповторний настрій.
 Пропонуємо відволіктися від свої проблем, політики та заглянути до нашої бібліотеки-філії №8, що на мікрорайоні «Шкільний».
Власноруч ми створили креативні арт-об’єкти які піднімуть Вам настрій та допоможуть впоратися зі смутком! Також допоможемо підібрати літературу за Вашим вподобанням!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool