Вертеп у Знам’янці

Січень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 811 | Коментарі: 0

13 січня до працівників Знам’янського міськрайвідділу У ДСНС в області завітали учні міського центру дитячої та юнацької творчості.

Діти прийшли до рятувальників не з порожніми руками – юні знам’янчани не просто привітали усіх працівників підрозділу та бійців ДПРЧ-18 з Новим Роком та Різдвом Христовим, а й запропонували взяти участь у власноруч поставленій виставі «Вертеп різдвяний», декорації до якої гуртківці зробили власними руками.

Працівники Служби порятунку району були приємно вражені такими несподіваними відвідинами – п’ятнадцятеро учасників гуртка паперопластики ЦДЮТу на чолі з керівником Наталею Філоненко вперше у пожежно-рятувальному підрозділі, але прийшли зі щирими побажаннями Божого заступництва у нелегкій та ризикованій роботі, а ще терпіння, миру, добра та достатку. Рятувальники радо зустріли щедрувальників та віддячили їм, за традицією, солодощами, а також запросили до нових зустрічей і спілкування.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool