«Вересневі самоцвіти» - це традиції, якими пишається Кіровоградщина

Жовтень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 955 | Коментарі: 0

Голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко висловив слова подяки організаторам та учасникам щорічного фестивалю «Вересневі самоцвіти».

"Я вітаю Кіровоградщину з успішним проведенням «Вересневих самоцвітів», та дякую організаторам мистецького заходу за якісно проведену роботу і гостинність", – відзначив очільник області.

Сергій Кузьменко високо оцінив мистецькі заходи, що проводилися у рамках свята театрального мистецтва, у яких взяли участь різні покоління як митців так і глядачів. Сучасна музика, що лунала під час фестивалю, об’єднала молодь, а представників старшого покоління – класична культура.

– «Вересневі самоцвіти» – це класика української культури. Це наші традиції, що збережені багатьма поколіннями, та якими пишається Кіровоградщина. Тож, ми маємо гордитися, що у цього фестивалю є свої глядачі, які із задоволенням його відвідують, та підтримують митців, – відзначив голова облдержадміністрації.

Сергій Кузьменко звернув увагу, що вже за кілька років театральний фестиваль святкуватиме 50-річчя.

"Це знакова подія, тож ми маємо активно працювати над тим, щоб забезпечити "Вересневим самоцвітам" зовсім інше представництво та інший масштаб святкувань", – наголосив очільник області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool