Вчителі розповідатимуть чи існує порушення права дитини на особисте життя.

Жовтень 13, 2011 | Новини | Переглядів: 1563 | Коментарі: 0

13 жовтня , о 13.00 ДЕГО «Флора» проводить фокус-групу із вчителями, щодо визначення рівня порушення права дитини на особисте життя. Долучайтеся!

В рамках розпочатої кампанії, Дитяча екологічна громадська організація «Флора» планує провести ряд фокус-груп із дітьми, вчителями та батьками, для визначення рівня порушення права дитини на особисте життя. Буде охоплено всі види середніх навчальних закладів, різний вік учасників та територіальне розміщення. Таким чином вдасться оцінити різні точки зору та забезпечити неупередженість та достовірність висловлених думок.

Тож, 13 жовтня 2011р. буде проходити фокус-група саме для вчителів. Вже є необхідна кількість учасників, але, якщо ви є вчителем одного із середніх закладів освіти та бажаєте прийняти участь у заході-ласкаво просимо!

Захід відбудеться: 13 жовтня 2011р. о 14.00, за адресою: м. Кіровоград. Вул.. Єгорова 19. пом 2.

Контактна особа :Шестакова Людмила , т.(0522) 27-09-63
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool