Вбивство на Кіровоградщині

Червень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1426 | Коментарі: 0

Зловмисник, перебуваючи напідпитку, скоїв вбивство свого знайомого. За ці дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 і до 15 років.

Пригода сталася пізно ввечері. 60-річний потерпілий разом з товаришем вирушив в найближчу лісосмугу за село, аби впити пива та поговорити. Через деякий час чоловіки посварилися, а згодом стали штовхати один одного.
Сутичка закінчилася тим, що молодший ухопив знайомого за шию і почав стискати її руками. За кілька хвилин потерпілий перестав пручатися та подавати ознаки життя.
Зловмисник покинув тіло небіжчика на місці та повернувся до села.
Тривожне повідомлення надійшло до міліції за кілька годин. Чоловіку, на жаль, вже не потрібна була медична допомога.
Підозрювану особу правоохоронці встановили та затримали тієї ж доби. Місцевий житель повернувся додому і, усвідомивши, що накоїв, чекав приїзду правоохоронців.
– По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статі 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», – розповідає начальник Онуфріївського РВ УМВС в області Ігор Чванько. – Зловмиснику загрожує від 7 до 15 років ув’язнення.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool