В закладах освіти Кіровоградщини встановлено 7 випадків невідповідностей харчових продуктів

Грудень 11, 2020 | Новини | Переглядів: 594 | Коментарі: 0

За результатами перевірок постачальників харчових продуктів у 45 виявлено порушення у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, винесені приписи щодо їх усунень, рішення щодо вилучення з обігу продукції (фальсифіковане масло) та тимчасово припинено роботу частини об’єктів.

Всього з початку 2020 року під час проведення заходів державного нагляду (контролю) на харчоблоках закладів дошкільної та загальної середньої освіти виявлено:

2 випадки обігу фальсифікованого сиру (Маловисківський та Компаніївський райони) виробництва ТОВ «Богодухівський молокозавод», Харківська область та ТОВ «Городенківський сирзавод», Івано-Франківська область;

3 випадки обігу фальсифікованого масла (Добровеличківський та Онуфріївський райони) виробництва ВАТ «Заріченський молокозавод», Рівненська область та ТОВ «ГРАНД-МОЛПРОДУКТ», Полтавська область;

2 випадки невідповідності мікробіологічних показників м’яса курячого вимогам ДСТУ 3143:2013 «М’ясо птиці. Загальні технічні умови» (Благовіщенський район).

Продукцію було вилучено з обігу в закладах освіти та у постачальників, інформація про виявлені невідповідності направлена до Головних управлінь Держпродспоживслужби відповідних адміністративних територій, де розташовані виробники, для вжиття заходів згідно з чинним законодавством.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool